New Profesional Consult 930 x 122

PenitenciarulColibasi06

Ziua Copilului, serbată și la pușcărie

Începând din 31 mai şi până pe 4 iunie, penitenciarul Colibaşi marchează Ziua Internaţională a Copilului prin derularea mai multor activităţi, cu sprijinul partenerilor din comunitatea locală. Pe lângă un spectacol oferit deja pe 31 mai minorilor şi tinerilor din custodia penitenciarului, luni va avea loc şi un meci de fotbal.

Este vorba de o acţiune organizată cu sprijinul Clubului de Fotbal Dacia Mioveni. Astfel, va fi organizat un meci la care vor participa minorii şi tinerii încarceraţi la Colibaşi, după cum ne informează subcomisarul Raluca Dinişor, purtător de cuvânt al penitenciarului.

De asemenea, Primăria Mioveni a oferit astăzi cadouri persoanelor minore private de libertate din penitenciarul Colibaşi, constând în câte un pachet cu dulciuri. Tot astăzi a fost realizată şi o emisiune dedicată copiilor şi care le-a fost transmisă acestora prin studioul TV cu circuit închis al pușcăriei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3