NOR CURIER 930X122

    directia5

    „Direcţia 5” şi „VH2”, la Simfonia Lalelelor

    Piteştenii (şi nu numai) vor avea parte de un concert extraordinar pe 20 aprilie, cu ocazia ediţiei numărul 36 a Simfoniei Lalelelor. Este vorba de un recital al unor formaţii în vogă, respectiv „Direcţia 5” şi „VH2”.

    Concertul este programat să înceapă la ora 19:30 în Piaţa Primăriei. Simfonia Lalelelor se desfăşoară în intervalul 19-21 aprilie, săptămâna viitoare.

    Din cauza vremii nefavorabile, care nu le-a permis lalelelor să înflorească, Primăria a luat în calcul schimbarea perioadei de desfăşurare. Simfonia ar fi putut fi amânată, dar în cele din urmă s-a decis să se meargă pe varianta stabilită iniţial. În schimb, pentru a proteja lalelele şi pentru a le forţa cumva înflorirea, autorităţile au decis să le acopere în zona centrală cu folie şi să le trateze cu o substanţă specială, astfel încât la deschiderea Simfoniei vizitatorii să aibă cu ce îşi desfăta privirea.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90