pizzeria sapori  930 122

„Filosoful bataus al PDL”

cl2In ultima sedinta a Consiliului Local al municipiului Pitesti au aparut tensiuni nebanuite. Sedinta, teoretic, ar fi trebuit sa se termine foarte repede. Cu doar 20 de puncte pe ordinea de zi, cu perspectiva unei luni si jumatate de vacanta in fata (urmatoarea sedinta ordinara fiind programata la finalul lunii august), consilierii locali ar fi avut toate motivele sa termine discutiile cat mai repede. Nu a fost sa fie, disputele capatand pe alocuri accente politice. Ca, de, campania electorala se apropie…

Abia se ajunsese la punctul doi de pe ordinea de zi, cel privind aprobarea executiei bugetului municipiului pentru primele 6 luni, ca au si inceput comentariile. Cel care a dat tonul a fost pedelistul Mariean Neacsu. „In opinia mea, executia bugetara nu este corespunzatoare. Pe primele 6 luni se observa ca doar 20% dintre investitii au fost realizate.

Si se invoca timpul nefavoraabil, termenele de achizitie publica…Nu voi vota aceasta executie”, a spus Neacsu care, la un moment dat, a lasat sa-i scape si o greseala de exprimare taxata imediat de pesedisti. „Gramatica, gramatica!”…

”Sunt 60 de miliarde de lei vechi neconsumate. De 3 luni stam prin Tribunal cu contestatii, este vorba de parcul Lunca Argesului, de centrale termice. Este doar una din cauzele care ne-au adus in aceasta situatie, dar investitiile sa stiti ca sunt in derulare”, a spus Cornel Ionica, viceprimar al Pitestiului.

Dupa alte cateva contre si sicane, Cornel Ionica a tinut sa evidentieze in stilul sau propriu si personal, cum se spune, faptul ca pedelistul Mihail Tudor a revenit in Consiliu si are interventii dese in dezbateri.

„Hai, nu mai face pe filosoful! Te-ai gasit tu sa devii acum batausul PDL!”, i-a spus viceprimarul, iritat ca Mihail Tudor comenta in legatura cu faptul ca pe ultima suta de metri fusesera aduse cateva proiecte de hotarare care nu figurau pe ordinea de zi initiala. Pana la urma, toate proiectele au fost aprobate.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3