EcoMoto 930×122

    Andrei.Dumitrica

    „Locuirile de reprezentanţi în secţiile de votare nu se vând şi nu se cumpără”

    Noua conducere a Partidului Ecologist, filiala Argeş, susţine cu tărie principiile unei campanii electorale „curate”, cu „şanse egale pentru toţi competitorii”. În acest context, conducerea PER critică acţiunile unor foşti membri ai PER şi atrag atenţia că „locurile de reprezentanţi în secţiile de votare nu se vând şi nu se cumpără”. „Vechii reprezentanţi ai PER Argeş nu mai au niciun statut în noua conducere a filialei, întrucât aceştia au optat să fie membri ai PP-DD Argeş.

    PP-DD este un partid construit în jurul unor promisiuni false, şi acesta atrage în jurul său oameni cu atitudini similare. Nu mai credeţi toate promisiunile şi afirmaţiile fără promisiune”, se arată într-un comunicat de presă al PER ca mesaj pentru alegători.

    „Locurile de reprezentanţi în secţiile de votare nu se vând şi nu se cumpără. Ele aparţin de drept membrilor şi susţinătorilor PER Argeş.

    Celor care au fost păcăliţi spunându-li-se că se pot cumpăra locuri la secţii de votare din partea PER le recomandăm să ia legătura direct cu cei care le-au vândut aceşti cai verzi pe pereţi. Dacă aveţi bon, puteţi să vă adresaţi Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Dacă nu, puteţi să vă adresaţi Poliţiei pentru înşelăciune şi să vă autodenunţaţi pentru evaziune fiscală”, se mai arată în comunicatul semnat de către prim-vicepreşedintele Andrei Dumitrică care a mai transmis şi stenograme ale unor discuţii cu membri ai PP-DD.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90