New Profesional Consult 930 x 122

    munti

    „O săptămână la munte”, la preţ avantajos

    Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat o nouă ediţie a programului „O săptămână la munte”. Argeşenii care vor să petreacă un sejur la munte la preţ redus se pot adresa agenţiilor de turism membre ANAT, iar înscrierea se face pe principiul „primul venit, primul servit”.

    Cu 259 de lei puteţi sta cinci zile la munte, într-o vilă sau pensiune clasificate la 3 margarete în cadrul programului „O săptămână la munte”, lansat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) în parteneriat cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

    Tariful se aplică pentru perioada 4 martie-22 iunie.

    „Pentru a mări gradul de ocupare al societăţilor din regiunea montană şi în vederea creşterii gradului de accesibilitate al pachetelor de servicii turistice, continuă şi în acest an programul special «O săptămână la munte»”, potivit FPTR.

    Pentru un sejur de cinci nopţi, cu cazare inclusă, dar fără masă, turistul va plăti 161 de lei pentru cazarea într-o pensiune de două margarete, 259 de lei la o pensiune de trei margarete şi 368 de lei la o pensiune de patru margarete.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3