New Profesional Consult 930 x 122

bec

Stingeți lumina sâmbătă seara!

Sâmbătă, 23 martie, Piteştiul se alătură oraşelor din România care vor lua parte la evenimentul „Earth Hour“ – „Ora Pământului”. Astfel, în ziua menţionată, între orele 20:30 şi 21:30, se vor stinge luminile în zona centrală a oraşului, iar în faţa Primăriei se va scrie cu ajutorul lumânărilor ”EARTH HOUR 60+”.

La acţiune vor participa reprezentanţii Primăriei Pitești, precum şi elevii din cadrul şcolilor şi colegiilor piteştene.

Campania „Earth Hour” a fost organizată pentru prima dată oficial în România în 2009 de către WWF (World Wide Fund for Nature), prin aceasta atrăgându-se atenţia asupra schimbărilor climatice şi necesitatea păstrării resurselor pe care le avem. Se pune astfel în valoare importanţa efortului concertat pentru reducerea poluării planetei, evenimentul fiind şi un mijloc de promovare a soluţiilor de combatere a schimbărilor climatice, de transmitere către cetăţenii municipiului Piteşti a unui mesaj ecologic.

Primăria Piteşti face un apel către locuitorii orașului, instituţiile publice și companiile private ca sâmbătă, în intervalul orar menționat, să stingă lumina în apartamente şi iluminatul ambiental/arhitectural la clădirile pe care le deţin.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90