New Profesional Consult 930 x 122

    maidanezi_cu_om

    „Poliţia animalelor” la Piteşti

    Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect privind regulamentul de organizare a unui serviciu de ecarisaj care să se ocupe de gestionarea noii biobaze care se construieşte la Smeura. Este vorba de un fel de „Poliţie a Animalelor”. 

    Aceasta se va ocupa şi de strângerea animalelor de pe străzi, dar şi de protejarea acestora în faţa abuzurilor.

    Proiectul poate fi consultat la Primărie, la biroul de relaţii cu publicul, dar şi pe site-ul instituţiei, la adresa www.primariapitesti.ro.

    Cetăţenii pot să facă şi propuneri. Iosiv Cerbureanu, secretarul municipiului, a declarat că noua biobază, construită la Smeura din fonduri publice, va fi gata chiar până la sfârşitul anului în curs când va începe şi activitatea de colectare a animalelor de pe străzi.

    Acestea nui vor mai fi însă returnate în teritoriul din care au fost caprurate. Mai trebuie spus că noua biobază – ridicată la doi paşi de cea deja existentă şi administrată de fundaţia germană Ute Langenkamp – va avea o capacitate de circa 2.000 de locuri.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3