930 x122 grota rece

    primaria_pitesti_nou

    „Porţi deschise” la Primăria Piteşti

    O acţiune de tip „Porţi deschise” se va desfăşura în săptămâna 2 aprilie – 8 aprilie 2012 la Piteşti, mai precis la Primărie. La iniţiativa primarului Tudor Pendiuc, elevii din municipiul reşedinţă de judeţ care vor dori să viziteze Primăria, o vor putea face în perioada menţionată.

    „O altfel de şcoală” este egida sub care se desfăşoară săptămâna în curs în toate unităţile de învăţământ din ţară. Argeşul nu face excepţie.

    Deoarece au existat unităţi de învăţământ care şi-au exprimat dorinţa ca elevii să viziteze Primăria, primarul Tudor Pendiuc ne-a declarat că instituţia pe care o conduce va fi deeschisă în această săptămână pentru copii, astfel încât aceştia să poată vedea cum funcţionează instituţia şi Consiliul Local.

    Conducerile unităţilor şcolare doritoare trebuie să anunţe însă din timp Primăria cu privire la intenţia lor de a vizita instituţia.

    Primarul Pendiuc ne-a declarat că acţiunea are caracter de educaţie civică.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3