NOR CURIER 930X122

    pistol2

    „Se va ajunge la campanii electorale cu pistoale?”

    Alegerile parlamentare bat la uşă. Duminică, 9 decembrie, argeşenii sunt chemaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Senat şi Camera Deputaţilor, iar campania electorală se încheie sâmbătă dimineaţa la ora 7. Până atunci, însă, pare că spiritele se încing. Domnul Gheorghe B. face parte din echipa de campanie a deputatului Andrei Gerea de la USL şi ne-a reclamat câteva incidente de care el şi ceilalţi membri ai echipei au avut parte pe teren.

    Domnul Gheorghe B. ne-a declarat că se afla împreună cu mai mulţi susţinători ai USL în Bascov, îmbarcaţi într-un microbuz de campanie, când două maşini ale PDL le-ar fi blocat drumul.

    „Am stat aşa cam 30 de minute. Apoi, am mers la Poliţie să îi reclamăm. Acolo am stat aproape 3 ore, pentru că a venit şi candidatul ARD care ne-a luat la rost că de ce am pus în pungile pentru alegători hârtii pe care scria că ARD egal PDL. A venit şi domnul Gerea şi s-au rezolvat lucrurile.

    De asemenea, am lipit afişe pe strada Schitului, oamenii fiind de acord. A doua zi, ne-au dispărut afişele noastre şi au apărut cele ale ARD. Sunt tineri de 17 – 18 ani care rup afişe, i-am văzut. De ce se recurge la asemenea măgării? De ce nu se poate desfăşura o campanie electorală civilizată şi cine o ieşi deputat iese şi gata? Ajunem să avem campanii electorale cu pistoale?

    Ca să nu mai vorbesc că e o mare tensiune, am întâlnit oameni care ne-au spus că nu mai merg la vot de teamă să nu fie anchetaţi ca la referendum!”, ne-a declarat domnul Gheorghe B. Conform legii, ruperea afişelor este pedepistă cu amendă, iar blocarea accesului poate duce la un dosar penal.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90