930 x122 grota rece

    mascati_descindere

    „Spartanii” de Costesti – incarcerati la Colibasi

          „Spartanii ” din Costesti  au ajuns  in arest! Pe numele celor care au terorizat un oras intreg au fost puse in executare mandatele privative de libertate privind pe: S.G.I., de 22 ani, B.F., de 28 ani S.I., de 33 ani, toţi din orasul Costesti si  S.O.G. de 37 ani din mun. Pitesti . Cei 4 au fost condamnati la cate 3 ani de închisoare pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente si vatamari corporale, fapte comise pe raza orasului Costesti, jud. Arges. Cei 4 au fost incarcerati in Penitenciarul Colibasi.

         Nu doar „Spartanii ”  le-au dat de cap politistilor de la crima organizata .Acestia l-au  identificat si retinut in parcarea unui hypermarket din mun. Piteşti  pe R.S.V., de  26 ani din com. Ciocanesti, jud. Calarasi, urmarit la nivel national intrucat se sustragea executarii unei pedepse privative de 3 ani pentru savarsirea infractiunii de furt. De asemenea, au fost puse in executare mandatele privative de libertate privind pe B.F. de 45 ani si B.L. de 43 ani, sot si sotie, ambii din Pitesti, care erau condamnati la o pedeapsa de 7 ani si 4 luni fiecare, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane si proxenetism.

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90