930×122 CAPRA 5

    revelion_2010_pitesti25

    „Spitalul de Urgenţă” şi „Antract” cântă la Piteşti

    Primăria Piteşti organizează, la fel ca în ultimii ani, un Revelion aparte în centrul oraşului. Revelionul 2012 – 2013 va fi întâmpinat cu focuri de artificii şi un stectacol pe cinste în piaţa Primăriei.Nu vor lipsi nici oficierile de căsătorii în noaptea de Revelion, eveniment de tradiţie.

     

    Astfel, de la ora 23 în piaţă este programat să înceapă un spectacol cu două formaţii de top din România, respectiv „Antract” şi „Spitalul de Urgenţă”. După acest eveniment are loc focul de artificii de la miezul nopţii, iar municipalitatea a pregătit câteva sute de şampanie pentru piteştenii care vor fi prezenţi în stradă la trecerea dintre ani.

    Pe de altă parte, primarul Tudor Pendiuc va oficia în noaptea de Revelion cununii civile. Până acum au depus cereri 10 cupluri, solicitările mai fiind acceptate până pe 20 decembrie.

    Nu se va percepe taxă pentru oficierea cununiilor civile iar ceremoniile vor avea loc în funcţie de ordinea în care au fost înregistrate cererile la Primărie.

    Primăria Piteşti este prima din ţară care a instituit oficierea de căsătorii în noaptea de Revelion.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3