EcoMoto 930×122

protestatar

„Ultima speranţă”

Domnul Constantin Ionescu, preşedintele unei asociaţii argeşene a pensionarilor, ne-a vizitat la redacţie şi ne-a lăsat o scrisoare intitulată „Ultima speranţă”, dar şi o poezie privind situaţia preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Dumnealui pledează pentru demiterea şefului suspendat al statului.

În opinia lui Constantin Ionescu – cel care semnează „un protestatar convins” -, susţine că a participat la toate mitingurile şi acţiunile de protest din iarnă împotriva regimului Traian Băsescu, dar că acum este de neînţeles de ce „partidele din USL nu organizează mitinguri la care să vină alături şi reprezentanţii societăţii civile”.

După ce acuză „ipocrizia” celor de la PDL şi „capcanele” lansate în ultimele zile de către cei care îl susţin pe Traian Băsescu, domnul Constantin Ionescu afirmă că mobilizarea la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu să fie „exemplară”.

„Ultima noastră speranţă este ca toţi cetăţenii cu drept de vot să se prezinte lşa referendum şi să voteze pentru demitere”, mai declară domnul Ionescu, cel cunoscut pentru faptul că la un miting al pensionarilor a fost singurul participant!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3