930 x122 grota rece

    eu_map

    „Ziua Europei” la Piteşti

    Primăria Piteşti, împreună cu Instititul Regiunilor din Europa (IRE) şi Universitatea Constantin Brâncoveanu organizează la Piteşti pe 24 octombrie evenimentul „Ziua Europei”. La manifestarea care se desfăşoară la Universitatea menţionată vor participa politicieni, autorităţi locale, antreprenori, dar şi cetăţeni.

    Principalul scop al evenimentului este de a intensifica dialogul public în vederea consolidării ideii europene în oraşele şi municipiile din România.

    Vor fi organizate două ateliere de lucru unice, intitulate „Regiuni în Europa – Şanse şi Posibilităţi” şi „Cafeneaua Europei Regionale”.

    Evenimentul se va bucura de prezenţa lui Franz Schausberger, preşedintele IRE şi membru al Comitetului Regiunilor, Michael Scwarzinger, ambasador al Austriei în România, şi Gotz von Thadden de la Banca Europeană pentru Investiţii.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90