New Profesional Consult 930 x 122

meteo

RĂCIRE ACCENTUATĂ! INFO METEO DE ULTIMĂ ORĂ

O nouă informare a fost dată publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Meteorologii anunță instabilitate atmosferică și răcire accentuată a vremii. Informarea este valabilă pentru întreaga țară astăzi, până la ora 20.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

Potrivit ANM, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi în regiunile sudice, sud-estice şi centrale va continua să plouă şi punctiform se mai pot cumula peste 20 l/mp.

Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice, inclusiv în zona litoralului, dar şi în cele sud-vestice, cu viteze care vor depăşi la rafală 50 km/h.

Citiți și: Vremea o ia razna! De la temperaturi de vară, la lapoviță și ninsori

Temperatura aerului va scădea accentuat în sud-estul teritoriului, acolo unde valorile termice vor fi cu peste 10 grade mai mici faţă de normele climatologice ale perioadei, iar vremea va deveni răcoroasă în toată ţara.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90