NOR CURIER 930X122

politia

RADARELE FAC PRĂPĂD ÎN ARGEȘ

Radarele fac prăpăd în Argeș. În minivacanța din perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2017, peste 250 de polițiști se vor afla în fiecare zi pe teren în județul Argeș.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, stațiunilor turistice și traseelor care duc spre bisericile în care vor avea loc evenimente religioase cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei.

Vor fi combătute faptele de cerşetorie, de tulburare a ordinii și a liniștii publice și de comerț ilicit.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Dintre cei 250 de polițiști, 50 vor fi de la Rutieră. În fiecare zi a minivacanței, pe drumurile din Argeș vor sta la pândă autospeciale echipate cu aparate radar. Este de așteptat ca radarele să facă din nou „prăpăd” printre vitezomani. Vor fi drastic sancționați, cu amenzi și puncte de penalizare, șoferii care circulă cu viteză peste limita legală.

“Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste o conduită preventivă în trafic.”, transmite Poliția Argeș. Viteza este principala cauză a accidentelor rutiere grave care se produc în județ.

Pe de altă parte, amintim că pe 30 noiembrie (sărbătoarea Sfântului Andrei) și 1 decembrie 2017 (Ziua Națională) vor fi restricții de circulație pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea (AICI aveți detalii).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3