EcoMoto 930×122

raliu_femei

Raliul Frumusetii

Pe 7 martie, inainte de Ziua Femeii, Automobil Clubul Roman Arges si Directia pentru Sport le provoaca pe reprezentantele sexului frumos la un concurs auto inedit, denumit Raliul Frumusetii. Toate doamnele si domnisoarele soferite, mai noi sau mai vechi, ce se pricep sa manuiasca volanul, sunt invitate sa le demonstreze barbatilor ca nu sunt mai prejos la acest capitol. Concursul va consta intr-un traseu cu obstacole, parcare laterala si cu spatele, o linie dreapta si o sicana, ce trebuie parcurse in cat mai scurt timp si cu cat mai putine greseli. Vor fi organizate doua manse, timpii urmand a se cumula, cel mai mic timp fiind desemnat castigator. In pauze, vor face demonstrații pe masnile de raliu pilotii din campionatul national precum si copii de la cluburile de karting.Competitia se va desfasura de la ora 10.00 in parcarea de la bowling de langa Parcul Strand.
Inscrierile sunt fata taxa si se pot face pana duminica dimineata, inainte de inceperea cursei, conditiile esentiale fiind permisul de conducere si masina proprie, dar nu neaparat personala.Inscrierile se fac si la sediul ACR, din Bulevardul I. C. Bratianu, sau la telefoanele 0248/210.038, 0745/874.373 ori 0722/327.568.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90