New Profesional Consult 930 x 122

    itm

    Razboi la ITM

    Emil Taroiu, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) a fost miercuri, 5 mai, la audientele de la Prefectura pentru a semnala o serie de nereguli care considera ca se petrec in institutia pentru care lucreaza. Taroiu a depus si un memoriu in atentia prefectului Gheorghe Davidescu in care i se aduc acuzatii lui Iulian Nicolae, directorul coordonator al institutiei. Iulian Nicolae neaga insa acuzatiile respective.

    Emil Taroiu a spus la audiente ca „Iulian Nicolae consuma banii publici prin masina institutiei pe care o foloseste in interes personal”, „a dublat consumul de curent electric in institutie montand becuri mai multe fara licitatie”, „da dispozitie inspectorilor pe cine sa controleze iar procesele verbale se intocmesc la ITM”, „face angajari, desi posturile sunt blocate” si „ameninta salariatii ca ii da afara daca nu se inscriu in PDL”.

    Iulian Nicolae a demontat insa afirmatiile subordonatului sau.

    „Nu am ce sa discut cu acest om care nu isi face treaba cum trebuie. Din cauza prostiilor profesionale pe care le-a facut a trebuit sa il mut la un alt serviciu. El nu asculta de nimeni…In ceea ce priveste amenintarea cu inscrierea in PDL, nu este nimic adevarat. Iar daca ar fi sa iau pe cineva in PDL, acela nu ar fi Taroiu. Legat de controale, sa nu uite cum noi voiam sa facem controale si el ii anunta pe forestieri de ele…Sau cum voia sa musamalizeze unele cazuri de era sa moara oameni…Daca altii i-au tolerat anumite excese, eu nu i le mai tolerez”, ne-a declarat Iulian Nicolae.

    {loadposition inside}

     

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3