EcoMoto 930×122

scandal_rudari_clung11

VIDEO:Razboi la spital intre tigani si mascati

Pitesti.22 aprilie 2010.
Timp de doua ore Spitalul Judetean Arges a fost sub asediu! Zeci de politisti si jandarmi din fortele speciale de interventie au purtat un adevarat razboi cu tiganii in fata Spitalului Judetean.

Un grup de aproximativ 100 de rromi a blocat intrarea si camera de primiri urgente a Spitalului Judetean, in incercarea de a se razbuna pe un sofer care a accidentat mortal o ruda de-a lor. Soferul vinovat se afla in spital pentru recoltarea de probe biologice, in timp ce curtea spitalului si holul din fata camerei de garda se umpleau de rromii furiosi care doreau sa-l linseze. Fortele de ordine ajutate de agentii de paza ai spitalului au incercat sa faca fata rromilor, insa a fost nevoie de interventia in forta a trupelor speciale ale politiei si jandarmeriei. Mascatii i-au scos din spital pe rromi revoltati apoi au incercat sa-i tina la poarta spitalului unde confruntarea a continuat si mai violent.scandalspitaluljudetean09
Rudele decedatului au cerut autoritatilor trupul tanarului, insa cand au aflat ca nu il vor primi decat dupa necropsia care va stabili circumstantele mortii, acestia s-au revoltat din nou, fiind inca o data calmati de interventia mascatilor.
Accidentul s-a petrecut in localitatea Baiculesti, unde atat soferul, cat si victima erau la o nunta. Soferul in varsta de 24 de ani, din Pitesti spune ca a plecat de la nunta spre Curtea de Arges, iar victima, un barbat de 20 de ani, din Ilfov, chiar fratele ginerelui, a traversat strada in fuga si fara sa se asigure, fiind accidentat mortal. Speriat de cele petrecute, soferul sunat la 112, apoi a fugit spre oras de frica rudelor decetatului care amenintau sa-l omoare.
Poliţistii iau in calcul si varianta unei posibile altercatii care s-a incheiat cu o urmarire intre cei doi. Cercetarile se afla abia la inceput iar pe numele soferului care a provocat accidentul s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3