930×122 CAPRA 5

sorina_3

Razboiul amazoanelor din PDL si PC

ARPM Pitesti a depus la Judecatoria Pitesti o cerere de chemare in judecata pe numele dnei Croitoru Adriana si solicita instantei „incetarea savarsirii de catre parata a declaratiilor defaimatoare si nedovedite, care aduc atingere atat interesului legal al institutiei publice privind prestigiul si buna – reputatie cat si dreptul la propria imagine a ARPM Pitesti, precum si restabilirea dreptului atins”. Plangerea vine ca urmare a unor declaratii ale Adrianei Croitoru care a acuzat conducerea Agentiei Regionale de Mediu de savarsirea mai multor nereguli si abuzuri, ea fiind chiar disponibilizata. 

‚,D-na Adi Croitoru a promovat si furnizat informatii defaimatoare, false si eronate in presa scrisa si in cadrul unor emisiunii televizate la adresa ARPM Pitesti si conducerii acesteia. Consideram ca s-a adus o grava atingere onoarei, reputatiei si demnitatii institutiei publice cat si dreptului legal la imagine al autoritatii de mediu, motive pentru care, pe numele dnei Adi Croitoru a fost depusa o cerere de chemare in judecata in vederea pedepsirii faptelor savarsite si mentionate mai sus, pe perioada cat inca era angajat al institutiei si se supunea prevederilor Legii functionarului public si Codului de conduita al functionarilor publici.

Nu solicitam acordarea unor despagubiri patrimoniale, deoarece consideram ca suprema despagubuire pentru ARPM Pitesti  este restabilirea dreptului atins.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a actiona in judecata, de a sesiza organele de cercetare penala, cat si CNA-ul, pentru orice declaratii  in presa scrisa si audiovizuala, pe care dna Adi Croitoru (presedinta organizatiei de femei PC Arges, dupa cum reiese din presa) intelege sa le promoveze in mod mincinos si calomnios la adresa ARPM Pitesti si conducerii acesteia.

Personal, am o datorie morala si profesionala fata de aceasta institutie, in sensul ca, m-am angajat ca debutant cu multi ani in urma, am urmat pasii profesionali, acum sunt director, am o echipa de functionari profesionisti, prin urmare, voi actiona in vederea apararii intereselor legitime ale institutiei, angajatilor si beneficiarilor agentiei de mediu”.

Dna Adi Croitoru a fost functionar public in cadrul ARPM Pitesti, iar in urma reorganizarii agentiilor de mediu din Arges, a refuzat sa participe la examenul organizat, fapt ce a condus, in mod inevitabil, la decizia de eliberare a sa din functia publica”, se arata intr-un comunicat al Sorinei Marin, directorul adjunct de la ARPM Pitesti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90