930 x122 grota rece

comuna băiculești

RAZIE AZI ÎN MERIȘANI ȘI BĂICULEȘTI

Efective de jandarmi au participat azi dimineață la o acţiune comună de control cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia în comunele Merișani și Băiculești, în comunități cu cetățeni de etnie romă. Acţiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea furtului de energie electrică.

Citiți și: Atenție: Informare oficială! Clienți afectați

În Merișani au fost găsite trei imobile branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică.

Lucrătorii de la Distribuţie Energie Oltenia au dezafectat instalațiile improvizate, iar jandarmii au întocmit documentele de constatare.

Citiți și: Atenție! Se oprește curentul electric

Au rezultat trei dosare, care au fost înaintate Poliției pentru continuarea anchetei sub acuzațiile de furt de energie electrică şi branşare ilegală la reţeaua de energie electrică.

„Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare. Amintim că în urmă cu trei săptămâni acest gen de acțiune s-a desfășurat tot în comuna Merișani, acolo unde au fost descoperite mai multe imobile racordate ilegal”, transmite Jandarmeria argeșeană. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90