930 x122 grota rece

amenzi

RAZII ÎN PITEȘTI LA CERȘETORI ȘI PROSTITUATE

Polițiștii piteșteni de la Secția 1 au făcut în acest weekend razii împotriva cerșetoriei și a prostituției.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

În centrul orașului și în vecinătatea bisericilor polițiștii au amendat 9 cerșetori, fiecare cu câte 100 de lei, îndepărtându-i ulterior din zonă. Milogii au vârste între 20 și 61 de ani și sunt din comunele argeșene Merișani și Rociu și din orașul Ștefănești.

Amenda este mai mare pentru prostituție. Fiecare dintre cele 5 prostituate prinse de polițiștii de la Secția 1 pe strada Depozitelor a fost amendată cu 500 de lei. Prostituatele au între 23 și 34 de ani și sunt din județul Dâmbovița (din municipiul Târgoviște și din comunele Mătăsaru, Ludești și Doicești) și din București.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Și polițiștii de la Secția 4 au amendat cerșetori, dar numai doi: un piteștean și un teleormănean, fiecare în vârstă de 58 de ani. S-a întâmplat în Piața Petrochimiștilor din cartierul Prundu. Amenda pentru fiecare dintre cei doi s-a ridicat la 100 de lei. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3