Donaris 930 x 122

tudor_ghe

Recital Tudor Gheorghe în ultima zi a Sărbătorilor Argeșului și Muscelului!

Ediția a VII-a a ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” se apropie de final, argeșenii fiind invitați vineri, 30 august, la premierea celor mai frumoși argeșeni în costume populare, premiere care va culmina cu un spectacol extraordinar oferit de Corina, CRBL și Loredana. Sâmbătă, 31 august, personalitățile marcante ale județului vor fi celebrate la Muzeul Golești, la Ziua Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului. În ultima zi a ”Sărbătorilor”, Tudor Gheorghe va susține un recital de zile mari.

Epitesti vă prezintă programul complet al ultimelor două zile ale evenimentului început pe 10 august.

Vineri, 30 august – Piața „Vasile Milea”, Pitești:

Ora 18: Parada formaţiilor şi interpreţilor care s-au evidenţiat în promovarea culturii populare tradiţionale în anul 2013, pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Piaţa „Vasile Milea”

Ora 18: Concursul „Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean purtători ai costumelor populare de sărbătoare”

Ora 19: Acordarea premiilor Consiliului Judeţean Argeş creatorilor, formaţiilor şi interpreţilor care s-au evidenţiat în promovarea culturii populare tradiţionale în anul 2013 și premierea câştigătorilor la concursurile „Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean purtători ai costumelor populare de sărbătoare”, „Mugurii folclorului argeşean”, „Gheorghe Popescu-Judeţ” și „Cântecele Argeşului”

Ora 19:30: Spectacol muzical-coregrafic de folclor tradiţional susţinut de formaţii şi  interpreţi din Argeș evidenţiaţi  la concursurile judeţene „Mugurii folclorului argeşean”, „Cântecele Argeşului”  și „Gheorghe Popescu-Judeţ”

Ora 20 – concert Sandra N

Ora 20:30 – concert Corina

Ora 21:15 – concert CRBL

Ora 22 – concert Loredana

Ora 22:45: Foc de artificii

Sâmbătă, 31 august – Ziua Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului şi Muscelului – la Muzeul Goleşti

Între orele 9:30 și 11: Primirea invitaţilor şi vizitarea Muzeului Goleşti

Între orele 9:30 și 10.30: Spectacol muzical-coregrafic folcloric susţinut de către solişti ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti:

–         între orele 9:30 și 9:50: Grupul folcloric „Fluieraşii” din Corbi

–         între orele 9:50 și 10:10: Grupul de căluşari de la Stolnici

–         între orele 10:10 și 10:30: Grupul folcloric ,,Floricica” din Bârla.

Între orele 10:30 și 11:  Fanfara Teatrului „Al. Davila” din Piteşti

Între orele 11 și 13: Întâlnirea fiilor Argeşului şi Muscelului

Ora 11 – Deschiderea manifestărilor

Ora 11:05 – Intonarea imnului de stat

Ora 11:10 Acordarea titlului şi a distincţiei de FIU/FIICĂ AL/A ARGEŞULUI ŞI CETĂŢEAN DE ONOARE AL  JUDEŢULUI ARGEŞ pentru domeniile Cultură, Sport, Religie și Mass Media

Ora 12:45 – Acordarea distincţiilor de excelență

Între orele 13 și 14: Recital extraordinar Tudor Gheorghe

Între orele 14 și 16: Spectacol muzical-coregrafic folcloric şi de muzică uşoară susţinut de ansamblul folcloric „Dorul”, de Orchestra „Doina Argeşului”, de Cristina Turcu Preda, Valentin Grigorescu, Nineta Popa, Mariana Ionescu Căpitănescu, Daniela Cernea, George Nedelea și de ansamblul folcloric „Plai de Dor” din Mioveni

Între orele 16 și 17: Recital Constantin Enceanu

Între orele 17 și 18: Recital „Doruri Muscelene”

Între orele 18 și 19: Recital Haiducii Vlădicii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3