New Profesional Consult 930 x 122

    Porumbei

    Reclamată că hrăneşte animale

    Este clar că cetăţenii din Piteşti şi nu numai sunt împărţiţi în două mari tabere. Prima este aceea a iubitorilor de animale, a doua este aceea a celor care ar da orice, numai să nu mai vadă câini pe străzi. Ei bine, unora li s-a pus pata, cum se spune, şi pe porumbei.

    Astfel, Primăria Piteşti a primit recent o reclamaţie din partea unor cetăţeni din Popa Şapcă privind-o pe „vecina de la 3” care „hrăneşte cu carne crudă câinii fără stăpîn” şi „cu firmituri porumbeii”. Drept urmare a acestor acţiuni, spun oamenii, blocul este înconjurat de câini agresivi iar porumbeii fac mizerie multă.

    Deşi ei au cerut vecinei să renunţe la obiceiul său, aceasta a refuzat. În consecinţă, oamenii s-au adresat Primăriei căreia îi solicită ca femeia să fie amendată.

    Primăria a elaborat nu de mult un proiect de hotărâre privind amendarea celor care hrănesc animale la blocuri, dar proiectul încă nu a ajuns în Consiliul Local pentru adoptare. El se află în continuare în dezbatere publică.

    Amenzile pot ajunge, conform acestui proiect, pana la 1.000 de lei. Deocamdata, el nu a fost introdus pe ordinea de zi a Consiliului Local in vederea validarii prin vot.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90