Donaris 930 x 122

    politia-duba

    Reconstituire în cazul femeii ucise și tranșate

    Individul din Topoloveni-Argeș care a ucis-o și apoi a tranșat-o pe Iuliana Neblea, din Dâmbovița, a fost dus astăzi, sub escortă, cu o dubă a Poliției, pe podul de la Căteasca, pentru reconstituire.

    Florin Mînzăraru a descris cum a scăpat de părțile tranșate ale corpului celei omorâte: le-a pus în saci de plastic și le-a aruncat peste pod, în râul Argeș. Reconstituirea a avut loc sub coordonarea lui Marius Iacob, procuror ajuns celebru ca urnare a implicării sale în cazul Cioacă-Elodia.

    Criminalul, care și-a recunoscut faptele, se află în arest preventiv și va fi judecat pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte. El urmează să fie supus și unui control psihiatric pentru a se stabili dacă era în deplinătatea facultăților mintale când a comis aceste fapte oribile. Între timp, căutările continuă pentru găsirea și a celorlalte părţi lipsă din trupul secţionat.

    Amintim că Florin Mînzăraru, bărbatul de 37 de ani din Topoloveni acuzat de uciderea și tranșarea unei femei, a fost arestat preventiv pe 30 mai. La propunerea procurorilor, Tribunalul București a decis arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Acesta și-a recunoscut faptele, declarând că mobilul crimei au fost jaful și violul. În noaptea de 29 spre 30 mai, anchetatorii l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. Potrivit anchetatorilor, individul a fost eliberat în luna aprilie a acestui an din pușcărie, unde a ispășit o condamnare pentru viol. El a fost reținut sub acuzațiile de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte. Procurorii spun că în noaptea de 24 spre 25 mai bărbatul a luat-o pe femeie la ocazie în autoturismul fratelui său, existând și imagini în acest sens surprinse de o cameră de supraveghere. În mașină s-ar fi găsit urme de sânge. Anchetatorii declară că bărbatul a tâlhărit femeia, după care a omorât-o, i-a segmentat cadavrul și ulterior l-a aruncat în râul Argeș, de pe podul din Căteasca, județul Argeș. Femeia ucisă și secționată (cadavrul a fost găsit fără cap, mâini și picioare) se numea Iuliana Neblea, avea 36 de ani și făcea zilnic naveta din localitatea în care domicilia, Valea Mare (județul Dâmbovița) către orașul Topoloveni (județul Argeș), acolo unde lucra la o fabrică de pâine. Crima a avut loc la drumul de întoarcere către casă.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3