NOR CURIER 930X122

    razboieni

    Reţelele electrice au prelungit lucrările

    Primăria Piteşti are în lucru la blocul G1 din cartierul Războieni o investiţie pentru realizarea a 176 de locuinţe (apartamente şi garsoniere) prin trasnformarea unor foste camere de nefamilişti din blocul cu pricina. Investiţia este una de aproape 7 milioane de lei, dar iată că şi aici au apărut probleme.

    Astfel, la tronsonul A care este în lucru a fost nevoie de devierea unor conducte electrice care s-au aflat pe amplasament când s-au făcut lucrările de demolare şi dezafectare a spaţiului extistent.

    Iar această deviere a făcut ca termenul de finalizare a obiectivului să fie declat pentru anul viitor.

    În total, mai sunt lucrări de efectuat de 1,6 milioane de lei. Constructorul a fost cel care a decis decalarea lucrărilor, din motive de siguranţă, instalaţia electrică fiind una dintre cele mai importante în cadrul unei asemenea investiţii.

    Pentru anul în curs, însă, Primăria are prevăzut şi un buget de 600.000 de lei pentru achiziţionarea de locuinţe (cu destinaţia de locuinţe sociale, ca şi la blocul G1).

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3