930×122 CAPRA 5

registru_comert

Registrul Comerţului are vineri program normal

Deşi este zi liberă, conform unei decizii a Guvernului, există şi instituţii care vor avea mâine, 16 august, program normal. Una dintre acestea este Registrul Comerţului. Programul de lucru al Oficiului Registrului Comerţului se va desfăşura vineri după orarul obișnuit, între orele 8-16.

„Având în vedere procedura privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investiţiile realizate de întreprinderile mici şi mijlocii, aprobată prin H.G. nr. 274/2013, modificată prin H.G. nr. 453/2013, pentru a veni în sprijinul solicitanţilor de servicii, precum şi în vederea respectării termenelor de soluţionare/eliberare a cererilor de înregistrare depuse la Oficiul de pe lângă Tribunal, vă aducem la cunoştinţă faptul că în data de 16.08.2013 programul de lucru cu publicul se va desfăşura normal, între orele 8-16”, se arată într-un comunicat de presă transmis de instituţie.

Premierul Victor Ponta a anunţat ieri că ziua de vineri, după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (care este zi liberă pentru toţi angajaţii, potrivit Codului Muncii), va fi și ea liberă şi că angajaţii din sistemul bugetar vor recupera această zi într-o sâmbătă din următoarele săptămâni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3