pizzeria sapori  930 122

mutu_trist

Reintoarcerea Briliantului: Mutu salvatorul!

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mutu ’25, ’68 şi Zicu ’78, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Gerson, în minutul 22.

Mutu si-a salvat selectionerul, pe Razvan Lucescu, si colegii, prin jocul sau, de la cel mai mare esec din istoria nationalei de fotbal echipa condusa de pe banca tehnica de Razvan Lucescu. Intr-un meci de proasta calitate, echipa de amatori a Luxemburgului nu a mai facut fata dupa ce a picat fizic doar, altfel conducand chiar Romania in primul mitan (minutul 22). Adrian Mutu a fost cel care a adus egalarea si desprinderea pe tabela de marcaj (in minutele 24 si 68).

3-1 sec, prea putin, un meci prea urat, un Razvan Lucescu prea departe de ceea ce inseamna fotbalul modern. Dar cu revenirea salvatorului Mutu. Prima victorie pentru tricolori care si-au asigurat, si matematic, locul 5 in grupa!

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA