centenar

RESPECT! VETERANI DE RĂZBOI CENTENARI ÎN ARGEȘ

Respect! Veterani de război centenari în Argeș. Doi veterani de război din județul Argeș au fost omagiați în acest weekend cu ocazia împlinirii a 100 de ani de viață.

Citiți și: La Rucăr oamenii sunt sfâşiaţi de urşi pe stradă. Localnic: „Cazurile sunt muşamalizate, spun că erau beţi şi au căzut pe drum”

Cei doi patrioți, care și-au riscat viața pentru țară pe câmpul de luptă, sunt Neculae Busuioc din comuna Rucăr și Paraschiv Simân din comuna Lerești.

Ambii au primit în semn de respect simbolurile naționale și o scrisoare personalizată de felicitare din partea ministrului afacerilor interne, Carmen Dan. Scrisoarea le-a fost înmânată de principalul reprezentant al Guvernului în județ, prefectul Emilian Dragnea.

Citiți și: VICTOR PONTA S-A ALĂTURAT CAUZEI VETERANILOR: PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE DEDICAT MILITARILOR ÎNTORȘI CU DIZABILITATI DIN TEATRELE DE OPERAȚII

La eveniment au participat și reprezentanți ai Jandarmeriei și Poliției argeșene și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Căpitan Puică Nicolae” și ai autorităților locale din cele două comune.

Evenimentul a făcut parte din campania ,,O viață cât un centenar”, desfășurată de Ministerul Afacerilor Interne în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri din 1918.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441