930 x122 grota rece

centenar

RESPECT! VETERANI DE RĂZBOI CENTENARI ÎN ARGEȘ

Respect! Veterani de război centenari în Argeș. Doi veterani de război din județul Argeș au fost omagiați în acest weekend cu ocazia împlinirii a 100 de ani de viață.

Citiți și: Argeș. A distrus gardul unei vile cu Loganul

Cei doi patrioți, care și-au riscat viața pentru țară pe câmpul de luptă, sunt Neculae Busuioc din comuna Rucăr și Paraschiv Simân din comuna Lerești.

Ambii au primit în semn de respect simbolurile naționale și o scrisoare personalizată de felicitare din partea ministrului afacerilor interne, Carmen Dan. Scrisoarea le-a fost înmânată de principalul reprezentant al Guvernului în județ, prefectul Emilian Dragnea.

Citiți și: Argeș. Accident! O autocisternă și o mașină, implicate

La eveniment au participat și reprezentanți ai Jandarmeriei și Poliției argeșene și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Căpitan Puică Nicolae” și ai autorităților locale din cele două comune.

Evenimentul a făcut parte din campania ,,O viață cât un centenar”, desfășurată de Ministerul Afacerilor Interne în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri din 1918.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90