NOR CURIER 930X122

Restaurantul Bibliotheque

Restaurantul Bibliotheque din centrul Piteștiului și-a tras cale de acces pe spațiul verde

Restaurantul Bibliotheque din centrul Piteștiului și-a tras cale de acces pentru aprovizionare pe spațiul verde al domeniului public.

Localul din centrul Piteștiului a pus stăpânire pe o parte din domeniul public din lateralul Bibliotecii Județene Argeș.

Acesta a amenajat o cale de acces pe spațiul verde (domeniul public) către o zonă unde se construiește și un bloc.

Conform Cristinei Munteanu (foto), consilier pe probleme de comunicare al primarului Cristian Gentea, accesul ar fi unul provizoriu.

Este vorba despre un acces provizoriu dat de către Primăria Pitești – ca urmare a solicitării unui agent economic. Zona va fi readusă la forma inițială. Accesul este pentru restaurant, pentru aprovizionare, iar constructorul blocului are acces prin parcarea Alcadibo. Dupa finalizare, vor avea soluția comună, restaurantul și blocul de locuințe, de ieșire/intrare, NU pe domeniul public„, a spus Cristina Munteanu pentru ePitești.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Theo spune:

    Daca nu se seziza nimeni,asa ramanea.Ce mascarada…..

  • brbgrg spune:

    se va da uitari si primaria se va face ca nu sa intamplat nimic,,miroase a spaguire,,,,,,,,,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3