930×122 CAPRA 5

Arges

RESTRICȚIE DE TONAJ PE DN 73

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:45 în judeţul Argeş a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone pe DN 73, între Câmpulung Muscel şi limita cu judeţul Braşov.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Măsura a fost luată în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire.

Autotrenurile şi celelalte autovehicule care depăşesc această masă vor fi oprite în locuri special amenajate înainte de a intra pe segmentul restricţionat, atât în judeţul Argeş, cât şi în judeţul Braşov.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 14 a fost ridicată restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Întrucât ninge în continuare, însă, este necesar ca autovehiculele să fie echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3