930 x122 grota rece

droguri

Retea de droguri destructurata de B.C.C.O. Pitesti

Pitesti. 21 octombrie 2009. BCCO Pitesti.
In perioada mai-octombrie 2009, politistii  Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitesti au reusit documentarea intregii activitati infractionale si destramarea unei retele de traficanti de droguri ce opera pe raza judetului Arges, in orasele Mioveni, Pitesti precum si in localitati limitrofe acestora.
Astfel, la sfarsitul lunii septembrie si respectiv jumatatea lunii octombrie au fost arestati  R.D. de 20 ani si U.R. de 22 ani, ambii studenti , din orasul Mioveni, jud. Arges, persoane care distribuiau droguri consumatorilor  din orasele Mioveni si Pitesti.
Cei doi erau coordonati de catre F.C.L. de 29 ani, fara ocupatie, din Moveni, persoana care le punea la dispozitie importante cantitati de hasis vrac care erau portionate si vandute. De asemenea s-a stabilit faptul ca F.C.L. ascundea drogurile in 2 locatii dintr-o padure aflata in vecinatatea orasului Mioveni.
In urma verificarilor politistii au gasit si ridicat dintr-una din aceste locatii, ca mijloc de proba, cantitatea de 214 gr. de hasis
In seara zilei de 20 octombrie s-a reusit prinderea in flagrant a lui F.C.L. in timp ce livra o importanta cantitate de hasis unui alt membru al retelei,  P.G.D , de 27 ani, fara ocupatie, din or. Mioveni, in scopul redistribuirii catre consumatori.
Din cercetari a rezultat faptul ca drogurile proveneau din Olanda si erau introduse in Romania de catre un cetatean strain neidentificat pana in prezent, complice al principalilor suspecti. De asemenea s-a stabilit ca in perioada mai-octombrie 2009  acestia au comercializat cca. 3 kg  hasis in  localitatile  Pitesti, Mioveni si alte zone limitrofe.
Membrii retelei au fost retinuti urmand a fi prezentati Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva pentru  savarsirea infractiunilor prev. de art. 2, alin. 2 din Legea 143/2000  si pedepsita cu inchisoarea de la 3 la 15 ani. In continuare se desfasoara activitati pentru identificarea si probarea activitatii infractionale a tuturor membrilor retelei.
Sursa video: BCCO Pitesti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3