NOR CURIER 930X122

bcco

REȚINUȚI DE POLIȚIE PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au făcut 7 percheziţii domiciliare în județele Dâmboviţa (2) și Braşov (1) şi în municipiul Bucureşti (4) pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în proxenetism și trafic de minori, anunță Poliția Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Au fost vizați 10 indivizi, inclusiv complici ai autorilor.

Din cercetări a reieşit că din 2014 și până în prezent cei în cauză ar fi racolat şi obligat să practice prostituţia mai multe persoane minore şi majore, atât fete, cât şi băieţi. Membrii grupării ar fi închiriat diverse locuri, iar ulterior ar fi racolat clienţi prin intermediul anunţurilor postate pe site-uri pe internet.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Profitul” bandei s-ar ridica la circa 500.000 de lei.

53 de indivizi au fost duși la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. 6 dintre ei fiind reţinuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Aceștia din urmă vor fi prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La acţiuni au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti, Dâmboviţa și Braşov, precum şi jandarmi. (Foto Arhivă: craiovaniuz.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3