930 x122 grota rece

    dacia-duster

    Reuters, despre Dacia

    Jurnalistii Reuters au facut o scurta analiza a pietei low-cost cu ocazia lansarii noului model Dacia Lodgy la Paris. Daca despre primul Logan se spunea, in gluma, ca vine cu oglinzi retrovizoare doar ca optiune suplimentara, in 2005, acum, noua generatie lansata la Paris la un pret similar are finsaje cromate pe consola de bord, ecran tactil pe consola centrala, GPS si senzori de parcare. ”Diferentele sunt acum multe mai subtile”, a comentat purtatoarea de cuvânt a Renault, Chloe Gomez, la lansarea Dacia Lodgy de la Paris.

    ”Avem si clienti cu dare de mâna. Poate ca au avut un Scenic, dar acum cauta ceva simplu, sa economiseasca bani pentru altceva”, a adaugat ea.

    Succesul Dacia confirma rezultatele unui recent studiu din Marea  Britanie, potrivit caruia o mare parte din posesorii de masini se pot lipsi de  echipari de lux precum scaune incalzite, stergatoare cu senzori sau frâne actionate electric la parcare.

    Renault cheltuie la uzinele Dacia 5 euro pe ora pentru fiecare muncitor din România, si 3 euro pentru cei din Maroc, in timp ce in Franta costul orar al fortei de munca este de 30 de euro, mai arata Reuters.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90