EcoMoto 930×122

ceas_12

Revelion in piata Primariei

Mai este putin pana la trecerea dintre ani. In ciuda temperaturii scazute, se anunta un mare numar de pitesteni care vor dori sa fie prezenti la manifestarile pregatite de Primarie pentru noaptea de Revelion. Care este programul complet al noptii din piata Primariei, aflati in ce ce urmeaza.

Conform anuntului facut de autoritati, manifestarile incep la ora 23,30 in piata Primariei cu recitalul formatiei Taxi. Baietii de la Taxi vor asigura atmosfera si pe perioada cat angajatii Primariei vor distribui pahare cu sampanie pentru cei prezenti in piata.

Distribuirea sampaniei incepe la 23,45. La 0,00 este programat un foc de artificii de aproximativ 10 minute, dupa care la 0,10 este pregatita intrarea pe scena din piata Primariei a formatiei Compact.

De la 0,30 primarul Tudor Pendiuc trece la oficierea de casatorii civile. 11 cupluri s-au inscris din timp pentru acest fericit eveniment, mai putine, totusi, decat in alti ani.

Primarul Tudor Pendiuc oficiaza casatorii de 15 ani in noaptea de Revelion. Au fost ani in care peste 20 de cupluri au dorit sa isi uneasca destinele in noaptea de trecere dintre ani. Modelul de la Pitesti a fost luat si de alti edili din tara.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90