EcoMoto 930×122

piata primariei

LUME PUȚINĂ ȘI SPECTACOL MODEST DE REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Municipalitatea Piteşti a marcat trecerea dintre ani în Piaţa Primăriei printr-un spectacol muzical și un foc de artificii. Din păcate, diferenţele în minus faţă de alte ediţii au fost mari. Numărul celor care au mers aseară în Centru de Revelion a fost cu mult mai mic decât în anii precedenți, atunci când Piața Primăriei s-a dovedit neîncăpătoare. Totuşi, Piața s-a mai animat la focul de artificii de 10 minute de la miezul nopții. La participarea redusă față de Revelioanele anterioare a contribuit, fără îndoială, şi gerul năprasnic (în jur de minus 15 grade Celsius), care i-a făcut pe mulţi piteşteni să nu mai iasă în stradă ca altădată.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În plus, spectacolul a fost susținut doar de artiști locali, fără interpreți sau formații cu notorietate națională, așa cum s-a întâmplat în alte orașe. În prim plan au fost artistul argeşean de muzică populară Valentin Grigorescu şi grupul „Zavaidoc” al Centrului Cultural Pitești. Nici măcar nu a mai fost amenajată o scenă, artiştii evoluând în faţa sediului Primăriei.

După focul de artificii s-a trecut la oficierea de căsătorii civile în sala de şedinţe a Consiliului Local. 9 cupluri (inițial Primăria anunțase 11) şi-au unit destinele în prima oră din noul an 2015, ofiţer al stării civile fiind secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu. Viceprimarul Cornel Ionică, cel care îi ţine locul primarului Tudor Pendiuc, aflat în arest preventiv, s-a mulţumit să supervizeze discret desfăşurarea acţiunilor, fără să oficieze cununii civile sau să se adreseze mulţimii.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90