EcoMoto 930×122

descarcari electrice

ploi_si_vijelii

REVIN PLOILE!

După doar o zi cu soare argeșenii au parte din nou în această dimineață de vreme mohorâtă, cu cer acoperit.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

La ora 8 în Pitești ploua și se înregistrau 12, 1 grade Celsius. Cer acoperit, dar fără ploaie, era și în Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel. În Curtea de Argeș mercurul termometrelor indica 11, 8 grade, iar în Câmpulung, 9, 7 grade. Temperatură pozitivă, de 2 grade Celsius, era și la munte, în Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine.

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru astăzi vreme caldă, dar instabilă. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 7 și 14 grade. Potrivit meteorologilor, noaptea care vine vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în regiunile sudice, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, acolo unde se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vor exista și condiţii de grindină. Aceeași instabilitate se va manifesta și miercuri, 23 aprilie, când, de asemenea, va ploua.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3