930 x122 grota rece

meteo

REVIN PLOILE!

Revin ploile! O informare prin care anunță instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ a fost emisă cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Informarea este valabilă pentru aproape toată țară în perioada 4 mai, ora 16 – 6 mai 2017, ora 6.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menţionat vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și cu aspect de vijelie, şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.

În seara zilei de joi (4 mai) și în noaptea de joi spre vineri (4/5 mai), astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal, la munte, în sud-vestul și centrul ţării.

Pe parcursul zilei de vineri (5 mai) și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (5/6 mai) manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala cu precădere în zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3