NOR CURIER 930X122

Femeie muscata de caine

    Revoltător! Femeie sfâșiată de câini! Bărbatul care i-a sărit în ajutor a fost și el atacat

    Caz revoltător! Câinii maidanezi fac noi victime.

    Citiți și: FEMEIE ÎNCĂIERATĂ DE CÂINE PE STRADĂ. PATRUPEDUL A MUȘCAT-O DE CAP

    O femeie, în vârstă de 57 de ani, care mersese să adune urzici, a fost sfâșiată de câini pe un teren agricol, notează Observatornews.ro.

    Tragicul eveniment a avut loc în comuna Vânători, județul Galați.

    Țipetele disperate ale femeii au fost auzite de un bărbat de 44 de ani care i-a sărit imediat în ajutor. Acesta a reușit să  îndepărteze animalele, însă s-a ales cu răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

    Atât femeia cât și bărbatul au fost transportate de urgență la spital.

    Din păcate, femeia a rămas internată din cauza rănilor care i-au fost provocate la nivelul corpului și al capului.

    „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați. În prezent, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanții unei asociații de profil, se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân”, au transmis reprezentanții IPJ Galați, potrivit sursei citate.

    Foto descriptiv: Stiri Diaspora

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90