New Profesional Consult 930 x 122

batran

politia

REVOLTĂTOR! I S-A ÎNTÂMPLAT UNUI BĂTRÂN DE 80 DE ANI!

Trei femei și o minoră de 17 ani au profitat de naivitatea unei persoane în vârstă și i-au furat acesteia din locuință un inel din aur.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bătrânul, în vârstă de 80 de ani, le-a primit pe cele patru în casa lui după ce acestea l-au mințit că vor să cumpere de la el sticle goale. Cele patru au fost prinse de polițiști ai Secției 3 pe strada “Armand Călinescu” din Pitești. Două dintre ele sunt din comuna argeșeană Merișani și au vârste de 39 și, respectiv, de 34 de ani, o alta, de 25 de ani, este din Ploiești, iar minora, din orașul teleormănean Videle.

Un alt caz rezolvat, de această dată de către polițiștii de la Biroul Investigații Criminale din Curtea de Argeș, a avut ca obiect o tâlhărie. Și în acest caz a fost implicată o minoră. Adolescenta, în vârstă de 16 ani, a participat la tâlhărie alături de doi consăteni din comuna argeșeană Merișani, unul de 35 de ani, iar celălalt, de 21 de ani. Cei trei au tâlhărit o persoană, lăsând-o fără un lănțișor din aur, două telefoane mobile și 300 de lei. Adulții acuzați de tâlhărie calificată au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma unei hotărâri luată în acest sens de Judecătoria Curtea de Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3