930×122 CAPRA 5

bebeluș abandonat

Revoltător! Și-a abandonat bebelușul pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă el!

S-a dat alarma în această dimineață în Sibiu. Un bebeluș a fost găsit abandonat pe câmpul de la marginea satului Boarta, notează turnulsfatului.ro.

Citiți și: Și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc! Biletul cutremurător lăsat de mamă

Micuțul fusese lăsat acolo chiar de cea care i-a dat viață.

Bebelușul de șase luni a fost găsit de angajații Primăriei din Șeica Mare care au anunțat imediat Poliția. Aceștia se aflau în zona cu pricina deoarece mergeau să efectueze o serie de lucrări publice.

Potrivit sursei citate, bebelușul era îmbrăcat gros, dar așezat pe pământ și lângă el a fost lăsată și o sticlă cu lapte.

„Inițial, mama nu a recunoscut că este copilul ei, dar în momentul în care a fost anunțată poliția și a văzut că urmează să vină oamenii legii a recunoscut copilul și l-a luat”, a declarat Nicolae Șușa, primarul din Șeica Mare, pentru Turnul Sfatului.

Tânăra mamă, în vârstă de 19 ani, ar fi recurs la acest gest după ce concubinul a dat-o afară din casă.

Acum, aceasta se află cu bebelușul în Spitalul din Mediaș.

„Femeia continuă să spună că nu-și dorește copilul. Vrea, în continuare, să renunțe la el. Are aproximativ 19 ani mama”, a mai declarat primarul pentru sursa citată.

Foto descriptiv: Antena 3 CNN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3