930 x122 grota rece

    elevi_scoala

    Astăzi se afișează rezultatele parţiale la Evaluarea Naţională

    Conform declaraţiilor furnizate de Dumitru Tudosoiu, inspector şcolar general adjunct al judeţului Argeş, primele rezultate la Evaluarea Naţională 2013 (pentru elevii de clasa a VIII-a) vor fi afişate astăzi. Tudosoiu, care este şi preşedinte al comisiei pentru Evaluare în Argeş, mai spune că rezultatele se afişează până la ora 16, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16 şi 22.

    Rezultatele parţiale la Evaluarea Naţională 2013 se vor afişa la avizierele şcolilor, dar şi pe portalul admitere.edu.ro. În perioada 30 iunie-2 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar pe 3 iulie vor fi afişate rezultatele finale, notele urmând să conteze la admiterea în liceu.

    După ce vor obţine notele de la evaluarea naţională 2013, elevii de clasa a VIII-a se vor înscrie, pe baza mediei obţinute la examen, la liceul preferat.

    Înscrierea la liceu are loc la sediul unităţii şcolare absolvite de către elevi şi se va face prin completarea fişei de admitere. Elevii vor completa fişa specială de admitere în perioada 5-9 iulie.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3