930 x122 grota rece

radioTV

RFM, o noua grila de la 1 februarie in Arges

La 1 februarie incepe o noua grila de programe la 1 februarie 2013. Vocile RFM vor anima zilnic, animand de dimineata pana seara tarziu, viata argesenilor. Vor fi difuzate si mari hituri. Care sunt vocile RFM?

lA RFM vor fi vocile urmatorilor oameni de mass-media:Laurentiu Lup (care are o experienta in radio national si international de peste 10 ani), Razvan Marinescu (o experienta de peste 10 ani), Eduard Comanici (IT), Vali Mocanu (vocea celor mai frumoase piese de odinioara), Sorin Matauanu (12 ani de media), Ciprian Neculaescu (peste 6 ani  de radio), Roxana Comanici, Iulia Verbiancu sau Catalin Ion Butoiu (peste 15ani de presa).

Acestia vor fi coordonati de Marius Dumitrescu.

RFM a luat fiinta ca o alternativa la radiourile clasise romanesti, iar stirile sunt compacte, prezentate LIVE la jumatatea fiecarei ore :30 incluzand informatii de interes public local, national si international.

Din 10 decembrie 2012, RFM cu toate redactiile sale din judetul Arges emite pe frecventele de 94,1 la Campulung Muscel, 90,9 FM la Curtea de Arges si la Costesti pe 94,8 FM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90