Donaris 930 x 122

Arges

RISC DE INUNDAȚII ÎN ARGEȘ – HARTA ZONELOR CARE POT FI AFECTATE

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis un nou cod galben de inundații, valabil până mâine, 21 august, la ora 16.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Codul vizează în județul Argeș afluenții mici ai râului Vedea, unii afluenți ai Argeșului superior (Vâlsan, Râul Doamnei și Bratia) și râul Neajlov.

Potrivit sursei citate, se vor semnala scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, şi creşteri de debite şi niveluri pe râurile menționate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Pe Vâlsan, Râul Doamnei și Bratia aceste fenomene se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare începând de diseară, de la ora 18, până mâine dimineață, la ora 6, anunță Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90