Donaris 930 x 122

Arges

inundatii-2

RISC DE VIITURI ÎN ARGEȘ! E COD PORTOCALIU!

Județul Argeș a intrat în alertă de inundații. Autoritățile centrale au emis cod portocaliu pentru anumite zone și cod galben pentru altele.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Codul portocaliu a intrat în vigoare la ora 17 și este valabil până mâine dimineață, la ora 9. Avertizarea hidrologică de cod portocaliu vizează versanți, torenți, pâraie și râuri mici din zonele de deal și de munte ale județului. În noaptea care vine, la ora 2, codul portocaliu se va extinde și pe Teleorman amonte S.H. Tătărăștii de Sus. Codul portocaliu înseamnă risc de viituri, cu depășiri ale cotelor de inundație, cu pericol potențial pentru viețile oamenilor și siguranța bunurilor.

În ceea ce privește codul galben, acesta a intrat în vigoare la ora 16 și va expira mâine, la ora 18. El vizează Argeșul superior și afluenți de-ai săi.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90