EcoMoto 930×122

ana_imep

Riscurile grevei de la Ana IMEP

Conducerea societatii Ana IMEP si conducerea sindicatului din intreprindere nu au ajuns nici joi, 11 noiembrie, la un acord privind pretentiile salariale ale angajatilor. Asa se face ca greva generala a continuat, oferta conducerii nefiind acceptata. Unele contracte cu beneficiarii sunt deja in pericol.

Conducerea unitatii a oferit angajatilor 80 de lei majorare de salariu din aceasta luna, plata unei restante a primei de Craciun de anul trecut si participarea la profit a salariatilor in proportie de 5%.

Sindicatul nu a acceptat oferta. Salariatii sunt neclintiti in hotararea lor de a nu ceda, ei solicitand majorarea salariului cu 220 de lei.

Greva dureaza deja de luni, 8 noiembrie, productia avand de suferit.

„Oamenii sunt inraiti si vorbesc la cald. Ei spun ca ori obtin ce vor, ori se inchide fabrica. Exista riscul insa ca societatea sa piarda 90% din contracte daca situatia va mai continua. Noi vrem sa continuam si maine greva. Iar maine vom sti: ori obtinem ce dorim, ori nu intram la lucru”, ne-a declarat Florin Stanculescu, liderul sindicatului de la Ana IMEP.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3