New Profesional Consult 930 x 122

    george-arion

    Romanul politist romanesc, in centrul atentiei la Pitesti

    Vineri, 2 martie, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti va avea loc un eveniment cultural deosebit. Este vorba, de fapt, de un dublu eveniment, care include o lansare de carti si o dezbatere despre romanul politist.

    Evenimentele sunt organizate in foaierul Teatrului Davila cu incepere de la ora 19,30. Ele sunt organizate de Editura Crime Scene, Asociatia Romanian Crime Writers Club si Biblioteca Flacara.

    „100 de ani de roman politist romanesc” este titlul generic al primei parti a manifestarii, la care sunt invitati autori de succes precum George Arion, Alexandru Arion, Bogdan Hrib, Oana Stoica-Mujea si Monica Ramirez.

    Vor fi lansate, de asemenea, doua volume. Este vorba de „Cele mai frumoase 100 de interviuri” de George Arion si de „Supravietuirea prin reportaj” de Liliana Petrus.

    Invitati la aceasta dubla lansare de carte sunt chiar autorii si Bogdan Hrib, cei care care le vor si prezenta.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90