Donaris 930 x 122

tiruri-coloana

Rovinietă reutilizabilă

Din cauza temperaturilor foarte ridicate din vară, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a interzis temporar circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în intervalul orar 11-20 pe drumurile naţionale din mai multe judeţe, inclusiv în Argeş. Există însă şi o veste bună.

Instituţia anunţă că rovinietele valabile, dar neutilizate în perioada în care s-a instituit restricţia pot fi folosite într-o altă zi, la alegerea utilizatorilor.

În Argeş sunt peste 2.000 de operatori activi de transport care pot beneficia de această prevedere.

Totuşi, pentru a beneficia de această măsură, utilizatorii trebuie să transmită o cerere către CNADNR, prin fax sau e-mail.

Cerea va conţine: datele de identificare ale solicitantului, numărul de înmatriculare al autovehicului, data pentru care se solicită circulaţia în contul rovinietei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90