NOR CURIER 930X122

Proteste.noi.002

Răsună Piaţa Milea: „Mărţişor fără dictator!”

Acţiunile de protest au continuat la Piteşti şi în weekend, deşi numărul participanţilor a fost mult mai mic decât de obicei. Câteva zeci de persoane s-au adunat şi sâmbătă pentru a menţine „flacăra aprinsă”. Piaţa Vasile Milea din centrul Piteştiului a răsunat din nou de sloganuri, huiduieli şi fluierături la adresa actualei conduceri a ţări, iar scandarea favorită a fost „Mărţişor fără dictator!”.

Sugerând apusul actualei puteri, un manifestant a adus la protest colivă şi lumânare. Alţii au purtat pancarte cu înscrisuri şi caricaturi, iar portavocele şi fluierele au ajutat la intensificarea zgomotului în apropiere de Prefectură.

„Fie viscol, fie ger, tot demisia ţi-o cer!” – au strigat protestatarii care ne-au spus că ţinta lor este aceea ca Traian Băsescu să demisioneze.

Ei au explicat prezenţa mai redusă la miting prin faptul că multe persoane au plecat la ţară în weekend, dând însă asigurări că numărul lor va creşte în perioada următoare, mai ales că vremea pare să fie mai blândă.

Printre protestatari i-am putut remarca pe Ion Mînzînă, vicepreşedinte PSD Argeş, Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, Adriana Croitoru – preşedintele organizaţiei de femei a PC Argeş – şi pe Dumitru Tudosoiu, consilier local din partea PSD Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90