Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

RUINĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI. MAREA SCHIMBARE

Ruină în centrul Piteștiului. Marea schimbare. Conducerea Consiliului Județean Argeș anunță că în curând va fi gata expertiza tehnică cerută pentru reabilitarea Grădinii de Vară din Pitești. La începutul acestui an au fost demarate procedurile pentru obținerea avizelor necesare, precizează sursa citată.

Citiți și: Pitești. O Honda – scrum după un accident grav în Centru, lângă ING BANK

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, specialiști din aparatul tehnic al instituției și Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, au fost la Grădina de Vară. De fapt, la ceea ce a rămas din ea: o ruină.

La sfârșitul lunii ianuarie 2017, Manu anunța că destinaţia Grădinii de Vară va rămâne cea iniţială: spaţiu public pentru spectacole în aer liber. Președintele afirma că lucrările de reabilitare vor începe în acest an, dar încă nu există termene de execuție.

Citiți și: Pitești. Șoferi, atenție! Se pregătește ceva la Finanțe

Grădina de Vară a fost câştigată în instanţa de judecată de Consiliul Judeţean, dar de aproape trei ani este un spaţiu nefolosit, în care s-au adunat gunoaie. Spațiul a făcut obiectul unei dispute juridice între persoane care îl revendicau şi Consiliul Judeţean. În urmă cu aproape trei ani, Consiliul Judeţean a câştigat dreptul de proprietate asupra Grădinii de Vară, dar de atunci și până acum nu s-a făcut nimic pentru (re)punerea sa în valoare. Altădată loc pentru spectacole de divertisment și muzicale de mare succes printre piteșteni, Grădina de Vară din spatele Bibliotecii Judeţene Argeş se află de ani de zile într-o stare jalnică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache