Donaris 930 x 122

autobuze

RUȘINE! ÎN PITEȘTI, AUTOBUZE CA PE VREMEA LUI CEAUȘESCU

Transportul public de călători din Pitești a fost puternic zdruncinat de dosarul de corupție în care principalul acuzat este primarul Tudor Pendiuc. Din păcate, cazul are efecte asupra cetățeanului de rând.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Piteștenii care circulă pe traseul lui 13 B, între Războieni și Găvana, au avut ieri o surpriză foarte neplăcută: în locul autobuzelor moderne pe ruta respectivă a fost introdus un autobuz vechi de zeci de ani din parcul auto al Publitransului, societatea aflată în subordinea municipalității. În interior autobuzul arată oribil, departe de standardele europene de transport în comun. De căldură, nici vorbă!

O călătorie cu un astfel de autobuz (și nu e singurul care circulă în Pitești, hârburi de acest gen aflându-se pe alte rute de ani de zile), călătorie pentru care plătești 1, 8 lei, este ca o întoarcere în timp, în vremea regimului Ceaușescu. Pentru un oraș european ca Piteștiul o asemenea realitate reprezintă o mare și impardonabilă rușine.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90